eventlocaties

MARTIN'S RENTMEESTERIJ

Uw feestlocatie nabij Alden Biesen
Martin’s Rentmeesterij bevindt zich op 150m van de uitzonderlijke historische site: de Landcommanderij Alden Biesen. Het hotel biedt u een exclusieve belevenis waarin cultuur, gastronomie, ontspanning en aangenaam vertoeven naadloos samengaan.

KASTEEL VAN HOEN

Dé verborgen parel voor uw event
Omgeven door weilanden en gelegen in de fruitstreek. Landschappen zover het oog reikt. Te midden van het groen van Geetbets ligt een verborgen parel, klaar om door u ontdekt te worden.

HANGAR 58

Dé all seasons eventlocatie te Bokrijk
Een hypermoderne hangar met uitzicht op een sprookjesachtig verlichte, 17e Eeuwse oude stad. HANGAR58 is de enige all seasons eventlocatie in de Euregio, waar een stad exclusief van jou is.

CIRCUIT ZOLDER

Geef u event een adrenaline-boost
Voor elke gelegenheid is er een buitengewone eventlocatie rondom het circuit met elk een eigen individueel karakter. Bovendien beschikken de locaties over de laatste meeting- en eventtechnologieën.

TERHILLS HOTEL

Een prachtig canvas voor uw event
Deze veelzijdige locatie nabij het Nationaal Park en de oude mijnsite biedt de mogelijkheid voor meetings, incentives, conferenties, recepties, corporate evenementen, … tot en met 130 personen.

VERSUZ

De meest veelzijdige feestlocatie
Op de site van de Grenslandhallen ligt Versuz, dé allround eventlocatie. De mogelijkheden hier zijn quasi onbeperkt, voor elk doel is er een prachtige feestzaal beschikbaar. Ipanema en Moose Bar horen daar ook bij.

EXPO HASSELT

Creatieve combinaties mogelijk
Expo Hasselt bestaat uit de verbouwde Esplanada, Plaza, Passage en Hal 4. Deze ruimtes kunnen vlot en creatief gecombineerd worden met de andere zalen van de site.

Trixxo THEATER

De perfecte akoustiek
Door de goede akoestiek en de aanwezigheid van een toneeltoren is het Ethias Theater uitermate geschikt voor concerten, shows en opera- of theatervoorstellingen. Daarnaast kan de zaal gebruikt worden voor beurzen, congressen en bedrijfsfeesten.

Trixxo ARENA

Groots in alle opzichten
De grote evenementenhal is vlot vanuit alle richtingen bereikbaar, beschikt over ruime parkeerterreinen en is ideaal voor het organiseren van massa-evenementen en beurzen, congressen,… voor 4.000 tot 18.000 bezoekers.

CORDA.BAR

De sfeermaker op de Corda Campus
Huur deze gezellige bar af voor uw feest.

Gelijkvloers:
tot 200 pers. voor recepties & walking dinners
Terras:
tot 100 pers. zittend
Bovenverdieping:
30 pers. tot 70 pers. staand

Gratis ruime parking beschikbaar

KASTEEL VAN ORDINGEN

Het kasteel als decor van uw feest
Voor uw evenementen en feesten bent u op het juiste adres. U bevindt zich enerzijds in de prachtige bloesemstreek, waardoor u kan genieten van een familiewandeling in het hart van Haspengouw. Anderzijds is er het feeërieke kasteel, dat feestzalen biedt om bruiloften, seminaries, verjaardagen enzovoort te organiseren. Uw feest zal ongetwijfeld uitblinken en een herinnering voor het leven zijn.

PXL CONGRESS

Hightech infrastructuur
PXL-Congress beschikt over een multifunctionele infrastructuur en heeft alles wat u nodig heeft voor het organiseren van een succesvol congres, evenement, beurs, …

PXL Congress biedt u een centrum aan met modern comfort, toegesneden op de specifieke eisen die bezoekers vandaag de dag stellen.